Boeken vanaf 7 jaar

Olivia heeft wintertenen

Hoi allemaal! Als je denkt dat de winter saai is, heb je het mis. Met Rinus, oma, Cindy en Wouter lach ik me weer suf. We beleven weer zulke gekke dingen. Met Sinterklaas en Kerstmis bijvoorbeeld. En Oud en Nieuw loopt dit jaar in de soep, omdat we mislukte appelflappen eten. Ziek dat ik word! Er gebeuren nog een heleboel andere dingen. Bijvoorbeeld op Dierendag en we geven ook een Valentijnsknalfeest! Ben je nieuwsgierig? Lees het dan gauw in mijn nieuwste boek. Olivia heeft wintertenen De groeten van Olivia!

Van Goor (2003)

ISBN: 90-00-03470-1

Olivia in de gloria

Rinus is nog steeds de oppas van Olivia. Deze zomer past hij niet alleen op haar, maar ook op Olivia's oma. Ze komt lekker lang logeren en ze beleven veel met haar. Ook mag Olivia met Rinus mee naar de camping en viert ze haar verjaardag op een gekke manier. Wil je weten hoe? Lees maar!

Van Goor (2002)

Olivia Engel

Moet ik voor de deur gaan liggen om je te bewaken? vraagt Rinus. Jullie zoeken toch een oppas? Of niet soms? Olivia knikt. Nou laat je me niet binnen dan? Maar je bent een man!

Als de nieuwe oppas komt is de moeder van Olivia Engel al naar kantoor. Olivia moet de oppas opvangen en gelooft haar ogen dan ook niet als die nieuwe oppas een man blijkt te zijn. Het is Rinus, een werkeloze behanger die nog gekker is dan Olivia. Samen raken ze verzeild in de raarste toestanden waar soms zelfs de politie aan te pas moet komen. Olivia is echt een stoute meid en beleeft avonturen en raakt verstrikt in situaties waar je hardop om moet lachen.

Van Goor (2000)

ISBN: 9000032725

Ook verschenen

Vieze Lies (Van Goor, 2001)

Boeken

website: aardworm.com • fotografie: wilco van dijen, patricia steur • login